Ecofleet Moduler

Booking

Hvis I stadig bruger papirbøger, Excel eller Outlook, når jeres personale skal booke en bil, åbner Ecofleets Booking system en helt ny verden af muligheder for din virksomhed.

Nem og optimal håndtering af bookinger

Få overblik over overflødige biler

Korrekt fordeling af omkostninger

Nem og korrekt håndtering af kørselsregistrering

Er der behov for nemt at administrere dine puljebiler? Behov for at booke bilerne og sprede omkostningerne mellem afdelinger? Ecofleets system kan nemt håndtere dette, give dig et overblik og sørge for, at bilerne bliver brugt optimalt og omkostningerne minimeres.

Det er ikke længere nødvendigt for en medarbejder at have overblik over, hvilke biler der er til rådighed. Systemerne håndterer dette automatisk. Det eneste, som medarbejderen skal gøre, er at logge ind i systemet og notere, hvornår og hvor bilen skal bruges. Systemet finder derefter en ledig bil eller giver alternativer.

Nem og optimal bookinghåndtering

Hver bruger får sit eget personlige login til systemet. Brugeren vælger tidsrammen, bilen skal bruges i og hvorhenne. Hvis virksomheden har forskellige typer af køretøjer, f.eks. personbiler, varevogne eller lignende, er det også muligt at vælge imellem disse. Hvis der ikke er et køretøj til rådighed, vil systemet foreslå alternativer.

Brugeren kan også se i kalenderen, hvornår bilerne er ledige og dermed bedre planlægge sin dag. Brugeren vil få en mail med en påmindelse om reservationen og et direkte link til at annullere reservationen. Statistikken viser således både den legitime brug og også de ubrugte bookinger.

Opnå optimalt brugsmønster og planlægning

Ecofleet’s bookingløsning skiller sig ud i forhold til lignende løsninger, da brugeren kun indtaster sine behov, og systemet derefter automatisk finder det optimale køretøj og tager højde for mulighederne for samkørsel. Dette hjælper med at undgå situationer, hvor medarbejdere favoriserer bestemte køretøjer og bruger flere køretøjer til samme destination. Ved at lade systemet vælge køretøjet, kan brugen samles på et minimum af køretøjer.

Du kan også se, hvilke områder køretøjerne benyttes i og dermed lettere tildele det rigtige antal køretøjer til de relevante afdelinger. På den måde forbliver køretøjerne ved det afrejsested, hvor de er mest nødvendige.

Få overblik over overflødige køretøjer

Når du bruger Ecofleets Bookingmodul, kan du se præcis, hvornår og hvor mange køretøjer der er i brug. Det betyder, at du også ved, hvor mange biler, der kan spares væk. Det er muligt at få en beregning af brugen over en tidsramme eller på bestemte dage, steder, typer af køretøjer eller afdelinger.

Et eksempel kan være, at man i løbet af en periode på to måneder højst anvender 23 af selskabets 29 køretøjer på én gang. Derfor har virksomheden 6 overflødige køretøjer – en 20% besparelse! Desuden viser det sig, at den tungeste brug er fra kl. 14-16, så ved at opmuntre medarbejderne til at bruge køretøjerne i andre perioder, vil selskabet have flere biler, der kan spares væk.

Korrekt grundlag for fordeling

Når køretøjer anvendes af flere afdelinger, er det ofte nødvendigt at dokumentere hver afdelings brug. Det kunne være for at hver afdeling betalte for eget brug. Systemet kan give dig en optegnelse for hver afdeling, der viser deres samlede antal kørte kilometer og omkostninger i en given periode.

Nem og korrekt håndtering af kørselregnskab

For at dokumentere kørsel overfor for eksempel skattemyndighederne, giver systemet en beregning af kilometer kørt i hver bil med angivelse af tid, sted, afstand, chauffører og kørslens formål.

Har du behov for support til booking? 

Besøg vores supportside eller tag kontakt til os

Sådan får du det

Bookingmodulet er inkluderet i vores puljebilsløsning