Ecofleet Moduler

Green Driving

Hvis du holder øje med og hjælper dine chauffører til at køre mere miljøvenligt, kan I sammen reducere virksomhedens CO2-udledning og spare penge

Overvåg hastighed, acceleration, bremsning og sving

Sammenlign hver chauffør med bilflådens gennemsnit

Farvekodede diagrammer for nem oversigt

Kør grønnere for at køre sikrere og billigere

Ecofleet mener, at organisationer spiller en afgørende rolle, når det kommer til at løse sociale og miljømæssige påvirkninger. Bæredygtig vækst i harmoni med Jordens ressourcer og samfundsmæssige krav er en afgørende opgave for os alle, og derfor baserer vi vores forretningsfilosofi på en logisk balance mellem økonomi, bæredygtighed og samfundsansvar.

Vi ønsker at levere de mest avancerede flådestyringsløsninger, der kan inspirere og støtte vores kunder til at nå deres CO2-reduktionsmål og tage kontrol over deres virksomheds økologiske fodaftryk. Hvor grøn er DIN flåde?

Green Driving KPI’er

Opsæt relevante Key Performance Indicators (KPI’er) og få et hurtigt overblik over de præstationsområder, du er mest interesseret i. Brug kun få sekunder på at forstå den aktuelle situation og finde ud af, hvilke forbedringer der er behov for. 

    

Indikatorer som du måske er interesseret i:

  • Overdreven acceleration, hastighed, bremsning og sving
  • Acceleration og høj hastighed med kold motor
  • CO2- og partikeludledning
  • Brændstofforbrug

Green Driving rapporter

Hver chauffør har sin egen kørestil. Nogle holder af hurtige (brændstofslugende) accelerationer, andre drejer skarpt om hjørner. Ecofleet kan måle hårde accelerationer, bremsning og sving og sammenligne hver chauffør med flådens gennemsnit.

Hvis du kan måle det, kan du forbedre det!

Indtast standardværdier for brændstofforbrug for dine køretøjer og få rapporter om din flådes brændstofforbrug, CO2 og partikeludledning.

Track Green Driving hændelser på et kort

Green Driving hændelser som pludselig acceleration, bremsning eller sving er farvekodede og vil blive vist på køretøjets rutekort.

Vil du vide mere om Green Driving? 

Lad os tage en snak, hvis du gerne vil vide mere om Green Driving

Sådan får du det

Green Driving modulet er tilgængeligt som tillægsmodul til flådestyring