Ecofleet Moduler

Hændelser

Flådestyringssystemer genererer enorme mængder data, men hændelsesmodulet hjælper dig med at fokusere på de ting, der betyder noget. Indstil advarsler for relevante begivenheder, og få besked rettidigt.

Fokusér kun på de ting, der behøver opmærksomhed

Opsæt relevante advarsler for kørselsadfærd

Få notifikation hvis nogen kører ind i eller forlader et givent område

Vælg imellem SMS, e-mail eller systembeskeder

Hold dig opdateret om de vigtigste hændelser

Har nogen brudt hastighedsgrænsen? Vil køretøjet nå den ønskede destination i tide? Sådanne spørgsmål vil blive besvaret hurtigt og præcist i hændelsesmodulet. Det kraftfulde konfigurationsværktøj giver dig mulighed for at bestemme de vigtigste parametre for dine køretøjer med et højt præcisionsniveau. Ecofleet vil filtrere oplysningerne og generere en simpel liste for at understøtte hurtig og præcis beslutningstagning.

Geofencing

Et af de mest almindelige bekymringer for flådeadministratorer er at overvåge køretøjer, der forlader (eller kører ind i) et definereret arbejdsområde. Ecofleet tillader, at et område er ‘geofenced’ – d.v.s. markeret på et kort ved hjælp af koordinater – og at tilknytte en regel, som udløser en advarsel i hændelsesmodulet, når køretøjet forlader eller kommer ind i det markerede område.

Vær den første, der får besked

Ecofleet giver dig besked om relevante hændelser via systemet, e-mail eller SMS (hvis du er væk fra computeren) med en øjeblikkelig meddelelse ledsaget af et akustisk signal.

Har du brug for support til Hændelser? 

Læs mere på vores supportside eller tag kontakt