Ecofleet Moduler

Køretøjer (Prik på kortet)

Tjek dine køretøjers nøjagtige placering på et kort og se deres seneste hastighed og retning.

Overvåg alle køretøjer på et kort

Følg aktuelle ture eller genspil tidligere

Vælg selv korttype og relevante lag

Tilføj dine egne datalag

Track køretøjer på et kort

Med kun ét klik kan du vise den tur, der aktuelt bliver kørt af et køretøj, eller du kan vise tidligere ture ved at vælge de datoer, der interesserer dig. For overblikket skyld er begyndelsen og slutningen af turen og alle stop imellem markeret i forskellige farver.

Genspilning af ture

Den integrerede afspiller, som genspiller turen på kortet, giver dig mulighed for visuelt at se køretøjets hastighed, tændingstilstand og brændstofniveau. Hvis dit køretøj har tilbehør, såsom lysbro eller spotlights, afspejles deres status også i afspilningen.

Adressesøgning

Adressesøgningsfunktionen tilbyder meget detaljerede oplysninger både i Danmark og i udlandet, og viser adresselokationer med blot et klik med musen.

Planlæg ruter og beregn afstande

Du må ofte planlægge næste dags ruter eller kende afstanden til en slutdestination. Der er oprettet en speciel funktion, som giver dig mulighed for nemt at måle afstande mellem flere stop på ruten.

Kort i høj kvalitet

Ecofleet tilbyder et bredt udvalg af online korttjenester – løbende og hurtigt opdaterede OpenStreetMaps og globale Google Maps. Du kan vælge forskellige tilgængelige kortlag og endda tilføje dine egne.

 

Har du brug for support til Køretøjer? 

Læs mere på vores supportside eller tag kontakt til os