Ecofleet Moduler

Opgaver

Et komplet opgavestyringssystem til mobile arbejdsstyrker.
Send opgaver direkte til medarbejdere fra kontoret og få øjeblikkelige opdateringer på opgavestatus. Fungerer på computere, tablets og smartphones.

Tildel opgaver direkte til medarbejderne via mobil eller tablet

Få øjeblikkelige opgaveopdateringer

Tilføj fotos og underskrifter til opgaver

Opnå papirfrit arbejdsmiljø med digitale løsninger

Føles det som et puslespil at distribuere opgaver til medarbejderne? Var det virkelig den nærmeste og mest relevante mand, der fik opgaven, og hvordan skrider jobbet fremad? Administration af opgaver til den mobile arbejdsstyrke kræver typisk mange telefonopkald mellem kontoret og medarbejderne på farten og resulterer ofte i alt for mange kørte kilometer.

Slip for problemerne og få et nemt og bedre overblik med Ecofleets opgavestyring, som giver dig mulighed for at tildele opgaver og sende besked om dem til dine medarbejdere. Det er nemt, effektivt og rettidigt og til stor glæde for både virksomhed, medarbejdere og kunder.

AutoLog Laptop

Opgavestyring på kontoret

Alle medarbejdere kan følges på et kort, og opgaver kan registreres og tildeles. Medarbejderen vil blive underrettet i overensstemmelse hermed på sin telefon eller tablet. Kontoret har en opdateret status for alle opgaver og medarbejdere.

Kontoret kan også oprette formularer, der skal udfyldes af medarbejderen til kvalitetskontrol eller lignende – eller beregne de mest optimale ruter til dagens opgaver for at reducere kørslen og spare tid for medarbejderen.

Opgavestyring på vejen

Medarbejdere har et overblik over deres egne opgaver og kollegers placeringer på deres smartphones. Det er muligt at finde den mest optimale rute til en opgave og beregne tid og afstand til ankomst.

Du kan også udfylde de brugerdefinerede formularer og vedhæfte billeder og underskrift på opgaven, inden den er afsluttet.

Har du brug for support til opgavestyring? 

Læs mere på vores supportside eller lad os tage en snak

Sådan får du det

Opgavestyringsmodulet er inkluderet i denne løsning