Ecofleet Moduler

Rapporter

Få mest muligt ud af dine flådestyringsdata med sofistikerede rapporteringsværktøjer som giver overblik og kaster lys på relevante områder.

Få indsigt og overblik over dine data med relevante rapporter

Skræddersy dine egne rapporter

Få daglige, ugentlige eller månedlige rapporter sendt til din e-mail

Nem integration fra rapporter til andre informationssystemer

Lokationsrapporter

Smart brug af lokationsoplysninger er en betydelig styrke hos Ecofleet. Lokalitetsbaserede rapporter kan give oversigt over steder, der er besøgt af bilflåden, afstande kørt og tid brugt på forskellige steder, hvad enten det gælder kundeservice, chaufførens hjem eller andre steder. Det er meget nemt at se mønstre, inkonsekvenser eller uregelmæssigheder, som de sædvanlige tur- eller udgiftsrapporter ikke afslører.

Rapporter hver morgen

En af de mest populære funktioner i rapportmodulet er de regelmæssige email-opdateringer. Det er ikke engang nødvendigt at logge ind i Ecofleet applikationen hver dag, da du kan åbne rapporterne for udvalgte perioder direkte fra din indbakke.

Skræddersy dine egne rapporter

Hvis prædefinerede rapporter ikke passer til dine behov, skal du ikke bekymre dig. Det kraftfulde rapporteringsværktøj giver dig mulighed for at vælge hvilke data, hvilke kolonner og hvilket layout du ønsker, så du nemt kan oprette de rapporter, der fungerer bedst for dig.

Overblik over faktiske udgifter

Oplysninger om de tilbagelagte kilometer, brændstofforbrug og tidsforbrug på at køre eller holde i tomgang for hele flåden, er kun få museklik væk. Ecofleets rapporter er let sammenlignelige, og det er meget nemt at se eventuelle uregelmæssigheder i brugen af køretøjer og træffe de nødvendige foranstaltninger. Alle rapporter kan ses i Ecofleet applikationen eller kan eksporteres til PDF eller Excel format.

Integrér til andre informationssystemer

Det er muligt at linke rapporteringsmodulet direkte til andre informationssystemer. Hvis din virksomhed har medarbejdere med tilstrækkelig IT know-how, kan du automatisk overføre al informationen fra rapporteringsmodulet til dit eget informationssystem. Det kræver kun en smule standardkonfiguration, som vi hos Ecofleet også kan hjælpe med. 

Har du brug for support til Rapporter? 

Læs mere på vores supportside eller lad lad os tage en snak