Ecofleet Moduler

Ture & Journal

Overvåg køretøjets placering og driften af motoren under turen. Oplysningerne inkluderer afgangs- og ankomstadresser, tilbagelagt distance, brugt tid og maksimum- og gennemsnitshastighed.

Se hvor dine køretøjer er lige nu

Få statistik på motordriften

Skræddersy din kørebog til dine behov

Få detaljerede turoplysninger

Detaljerede og korrekte turbeskrivelser

Overvåg køretøjets placering og driften af motoren under turen og udarbejd omfattende statistikker på turen blot et par minutter efter, at den er gennemført. Dette inkluderer afgangs- og ankomstadresser, den tilbagelagte distance, den tilbagelagte og stationære tid samt højste og gennemsnitlige hastighed. Oplysningerne gør det nemt at tilføje en post i kørebogen, der identificerer turen som en erhvervstur eller privattur sammen med chaufførens navn og eventuelle kommentarer.

Kørebogen udfylder sig selv

Det kan være tidskrævende og irriterende at lave kørselsregnskab på papir. Ecofleet tillader indlæsning af kilometerstand til enhver tid, og alle andre tal beregnes på et sekund. Efter en mindre konfiguration bliver kørebogen helt automatisk og selvforsynende, og foretager dens beregninger på grundlag af enten arbejds- og hviletider eller afgangs- og ankomstpunkter på ruterne.

Har du brug for support til Ture & Journal?

Læs mere på vores supportside eller tag kontakt