Den globale telematik- og IOT-udbyder Fleet Complete fortsætter med at demonstrere accelererede vækstrater, da de for 10. år i træk er placeret på den canadiske Business Growth top 500-liste.

“Vi hos Fleet Complete er meget beærede over at være på Growth 500 listen i 10 på hinanden følgende år. Vores virksomhed har gennemgået enorm vækst i det forløbne år og udvidet vores forretninger i både Amerika og Europa. Denne præstation afspejler styrken af vores løsninger og den dedikerede indsats fra folk i vores organisation. Jeg er meget spændt på at fortsætte vores strategiske vækstplaner og ser frem til at lancere nye løsninger på europæiske og internationale markeder “, siger Tony Lourakis, CEO for Fleet Complete.

Fleet Complete er i øjeblikket rangeret blandt de 10 største leverandører af flådestyringsløsninger i Amerika af analysefirmaet Berg Insights og fortsætter med at styrke sin position på de europæiske markeder. Det er i øjeblikket til stede i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig og, for nylig, Skandinavien og Baltikum. Tidligere i år købte Fleet Complete det danske telematikfirma, Ecofleet, der tilføjede 80.000 abonnementer til porteføljen og opnåede dermed en betydelig position på de nordiske og baltiske markeder.

Virksomheden har i øjeblikket 500.000 aktive abonnenter. Fleet Complete kom på den canadiske Business Growth 500-liste med en femårig omsætningsvækst på 321%. Væksten blev yderligere demonstreret med et spring på 142 pladser fra nr. 363 i 2017 til nr. 221 i 2018.

”Fleet Complete har en utrolig stærk talentmasse til at lede innovationen. Det er globalt anerkendte førende eksperter indenfor teknologistrategiudvikling for erhvervskøretøjer, og gennem innovation, stærke samarbejder med OEM’er og leverandører, gør Fleet Complete det muligt for virksomheder at vækste gennem bedre udnyttelse af ressourcer med de nyeste teknologier. Det lægger grunden for denne accelererede omsætningsvækst, vi har set her i Fleet Complete de sidste 5 år, og gør at vi bl.a. ender på en fin plads på Growth 500 listen.” – udtaler CMO for Fleet Complete Nordic Robert Holm

Growth 500- listen har været Canadas mest respektable og indflydelsesrige rangering af iværksætterpræstationer i 30 år. Med rangering af Canadas hurtigst voksende virksomheder baseret på en femårig omsætningsvækst, profilerer Growth 500 (tidligere kendt som PROFIT 500) landets mest succesrige vækstvirksomheder.

Fleet Complete vil blive profileret i en specialudgave af Canadian Business udgivet i Macleans Magasin og online på CanadianBusiness.com og Growth500.ca.

Medie kontakt:

Danmark: Robert Holm

CMO – Fleet Complete Nordic.

[email protected]

Globalt: David Prusinski

EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete

[email protected]

[email protected]

 

Om Fleet Complete

Fleet Complete er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 500.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder i Canada, USA, Mexico, Australien, Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland, Letland og Litauen. Fleet Complete har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i Europa. Det er en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på www.fleetcomplete.com

Om Growth 500

Growth 500 har været Canadas mest respektable og indflydelsesrige rangering af iværksætterpræstationer i 30 år. Rangering af Canadas hurtigst voksende virksomheder ud fra en femårig omsætningsvækst, Growth 500 – tidligere kendt som PROFIT 500-profilerer landets mest succesrige vækstvirksomheder.

Fleet Complete vil blive profileret i en specialudgave af Canadian Business sammen med Macleans Magasin og online på CanadianBusiness.com og Growth500.ca.

Om Canadian Business
Canadian Business er grundlagt i 1928 og er den ældste og mest betroede forretningspublikation i landet. Det er landets førende medie for virksomhedsledere. Det dækker Canadas erhvervslivs succes med fokus på de ting, der betyder mest: ledelse, innovation, forretningsstrategi og ledelsestaktik. Læs mere på CanadianBusiness.com.