Om Ecofleet

En førende international telematikudbyder

Ecofleet er et internationalt softwarefirma, der har specialiceret sig i GPS-baserede kørebogs- og flådestyringsløsninger. Vores fokus er på at optimere organisationers bilflåder og arbejdsgange for derved at øge effektiviteten og reducere omkostningerne.

Med tilstedeværelse i mere end 20 lande og tracking af mere end 70.000 køretøjer på vejene, er vi en af ​​de førende telematikudbydere i Skandinavien, Baltikum og Østeuropa.

Vi tilbyder en bred vifte af standardløsninger, men tilbyder også skræddersyede løsninger til specifikke behov. Vi udmærker os ved at være en professionel og servicemindet forretningspartner og leverandør.

Ecofleets løsninger sikrer, at alle daglige rutiner vedrørende din bilflåde automatiseres, og de giver nem adgang til vigtige data og statistikker. Vi leverer kvalitet, sikkerhed og effektivitet i hverdagen, og vi har masser af erfaring, som vi gerne vil dele.

Mød vores danske team

På vores danske kontor sidder mere end 20 dedikerede medarbejdere parate til at hjælpe dig. Find dem alle her.

LÆS MERE > 

 

Kom med på holdet

Vi søger altid talentfulde folk til vores teams rundt om i verden. Hvis du ikke finder nogen relevante jobåbninger på vores hjemmeside, er du til enhver tid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver, og vi byder alle med den samme indstilling velkommen.

LÆS MERE > 

 

CSR

Ecofleet tror på, at virksomhedernes engagement er afgørende for at løse miljømæssige udfordringer. Lær hvorfor og hvordan vi bekymrer os.

LÆS MERE >

Vi har en løsning til dig!

Lad os tage en snak, hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige løsning