Fleet Management System

Få overblik med GPS tracking af biler

Oplev fordelene ved et GPS Fleet Management System. Få en gratis demo!

Uanset om du har hundredvis af køretøjer eller bare et par stykker, kan din virksomhed nemt høste fordelene ved en Fleet Management løsning. Fleet Management – også kaldet flådestyring – reducerer spildtid og brændstofudgifter, giver overblik over dine køretøjer og deres ruter, øger sikkerheden for medarbejderne og holder dine kunder glade.

 

Nogle fordele ved et Fleet Management System 

  • Få hurtigt overblik over køretøjers position og rute
  •  Reducér kørselslængde for at spare tid og brændstof
  • Optimér antallet og brugen af biler
  • Giv kunderne korrekt dokumentation

Læs mere om flere gode grunde til at indføre et Fleet Management System. 8 gode grunde til GPS flådestyring i din virksomhed

 

Relevante Fleet Management funktioner 

Ecofleets Fleet Management System rummer et væld af tid- og kostbesparende funktioner, men er alligevel ganske let at få udbytte af. Her er en række af de mest almindelige anvendelsesområder:

R

Prik på kortet

Se den nøjagtige placering af dine køretøjer på et kort i real time eller vælg datoer for at se, hvor de tidligere har været. Planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik

R

Advarsler & Områder

Få besked omgående, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen eller forlader et bestemt område

R

Påmindelser

Regelmæssig vedligeholdelse holder køretøjer i bedre stand og omkostningerne på et minimum. Ecofleet Påmindelser holder styr dine bilers servicetider og advarer dig om snarlig vedligeholdelse. 

R

Opgavestyring

Send opgaver direkte til medarbejdere fra kontoret og få øjeblikkelige opdateringer på opgavestatus.

R

Green Driving

Overvåg og få indflydelse på chaufførernes kørselsadfærd. Det reducerer organisationens CO2-udledning og det sparer penge.

R

Rapporter

Brug skræddersyede rapporter til at få overblik over udgifter, adresser eller kørselsmønstre og få omkostningerne under kontrol. Eksportér til PDF og Excel eller integrér direkte til ERP og andre informationssystemer.

R

Udgifter

Hold styr på alle køretøjsudgifter og få et detaljeret overblik over omkostninger relateret til din bilflåde

R

Kunder

Se alle dine kunders adresser på et kort for mere effektiv ruteplanlægning. Når du er ude at køre, kan du også tjekke, hvilke andre kunder der er i området.

R

Chauffør ID

Sæt en ID-scanner i dine køretøjer, lad chaufførerne registrere sig, og få dermed overblik over flådeudnyttelse og puljebilschauffører.

Vi har en Fleet Management løsning til alle

Uanset størrelsen på din virksomhed, har vi et system, der passer dig. Vi servicerer mere end 80.000 brugere i Norden og Baltikum, og vi kommer gerne forbi og gi’r en demo, så du kan få fornemmelsen af, hvor nemt det er at komme i gang.

Har du spørgsmål vedrørende vores Fleet Management System, pakkeløsningerne eller andet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 48 01 04. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores online formular herunder.

Ønsker du en Fleet Management demo?