Hvor cool er det at tage 3 måneder på road trip? Og så endda igennem Rusland? Læs om denne fantastiske mand og hans off roaders tur og følg med på kortet live.

Manden med off roaderen

Arno Pavel – iværksætter og eventyrer fra Estland – starter sin tur gennem Rusland med sin UAZ-469 off roader fra 1979. I 2014 brugte Arno samme off roader at besøge Vladivostok, i år er hans plan at tilbringe tre måneder med at køre rundt i den europæiske del af Rusland.

På denne spændende tur vil Arno Pavel besøge lokale, museer og derigennem stifte bekendtskab med den lokale kultur og mennesker. Hvis du tilfældigvis forstår estisk, kan du følge med på hans blog. Ellers kan du, som os andre, følge ham og hans nuværende placering med Ecofleet live tracking. (Og evt. google oversæt)

UAZ-469 off roader

For at forberede hans off roader til den store tur, har Arno serviceret, repareret og tunet den. UAZ off roaderen har nu opgraderet affjedring, nyt flytbart tag, specielt lager inde i off roader, der tilmed har fået et soveområde.

Derudover er yderligere lydisolering er blevet tilføjet for at gøre støjniveauet mere tåleligt, og nye målere, kontakter og lysalarmer er også blevet installeret. Dækkene er blevet mere off road-venlige end de originale – hele hans off roader er nu i bedre stand og mere holdbar end den var, da den forlod fabrikken spritny.

Hjælp på vejen

Der er altid ting, der kan og vil gå i stykker – Og i det tilfælde er der selvfølgelig pakket og planlagt reservedele og værktøj til at reparere det med. Men man kan ikke altid klare alting selv, så under hele turen er der etableret kontakt til lokale off roaders, der er klar til at hjælpe Arno og hans UAZ. “Uden dem ville det være meget vanskeligt at gennemføre hele denne rejse. Da jeg kører en UAZ, tænker de på mig som en af deres egne,” forklarer Arno Pavel.

Ecofleet tracking er med ham hele vejen

Ecofleet er super glade for at deltage i turen. Arno har Ecofleets tracking på sin off roader. Han bruger Ecofleet live tracking til selvfølgelig at tracke ruten, og for at holde folk orienteret som det, der sker lige nu og her – med placering og ruter. Det er en ikke kun en smart funktion til hans rejse, men også en fed feature til hans blog for at engagere læserne. Og selvfølgelig for at indsamle statistik om sin rejse. Når han kommer hjem igen, kan han lave en detaljeret oversigt over turen som et minde om det store eventyr.

Held og lykke og god tur til Arno!

Note: Under turen kunne man tjekke Arno og hans off roaders placering på Ecofleet interaktive kort.